Profile

Join date: Jul 20, 2022

About

Želiš krenuti u područje sportskog klađenja, ali prvo želiš https://www.dressmaking.co.nz/profile/icasinohrvatska/profile istražiti sve različite vrste oklada. To je pametno od tebe. Jer u sportskom klađenju postoji nekoliko načina na koje se možete kladiti i, nadamo se, pobijediti. Akcijske obrnute oklade su jedna takva vrsta mnogih oklada, a današnji post ih objašnjava.

Obuhvatit ćemo sve osnove, pod pretpostavkom https://www.smore.com/ewhgx da se prvi put kladite na sport ili ste se rekreativno kladili u prošlosti i željeli biste dodati više raznolikosti u svoj repertoar klađenja.

Prije nego što krenemo dalje, pošteno je upozoriti vas da su obrnute oklade komplicirane. Možda ćete ih htjeti proučiti dalje od opsega današnjeg posta prije nego što isprobate. Ali ako tražite jednostavan nacrt, došli ste na pravo mjesto. Pogledajmo bliže.

Osnove obrnute oklade: The If Bet

Kao što naslov današnjeg posta pokazuje, postoji https://vukovichdamir.wixsite.com/my-site/post/oklade-i-predvi%C4%91anja-za-nba-draft-2022 još jedna vrsta oklada koju treba prvo razumjeti prije nego što se upustimo u akcijske obrnute oklade. To se zove 'ako oklada'.

Ako oklade funkcioniraju kao i sve druge oklade — barem u početku.

Ali kladite se na 2 igre umjesto na samo jednu. Međutim, kladite se samo na prvu igru; ako pobijedite, vaša oklada i ukupna isplata stavljaju se na sljedeću igru.

NA PRIMJER:

Pretpostavimo da se kladite da će Arizona Cardinalsi pokriti razliku ili u potpunosti pobijediti protiv Cleveland Brownsa i da su pobijedili. U tom slučaju kladite se na cjelokupnu isplatu te oklade na sljedeću utakmicu, Pittsburgh Steelers protiv Seattle Seahawksa.

Ako izgubite okladu u utakmici Pittsburgh-Seattle, gubite if https://poleksandrr34.substack.com/p/zamke-koje-se-izbjegavaju-pri-klaenju okladu, a ukupna isplata oduzima se od prethodne oklade.U redu, sada kada znate što je if oklada, akcijske obrnute oklade dolaze u igru. Akcijske obrnute oklade odnose se na kombinaciju svih mogućih ako oklada. Ako ste novi u sportskom klađenju, ovaj će vam pregled možda biti zbunjujući s obzirom na njegovu složenost. Ali također možete vidjeti kako su obrnute oklade komplicirane akcije, čak i ako je oklada ako je jednostavna.

S obzirom na ukupnu složenost akcijske obrnute oklade, sljedeći odjeljak će dodatno istaknuti scenarije iz stvarnog života. Kako bismo pojednostavili stvari, nastavit ćemo koristiti NFL timove spomenute u ovom odjeljku.

Objašnjenje obrnutih oklada

Akcijska obrnuta oklada nadograđuje se na if okladu, budući da mogu funkcionirati na oba načina, dok if oklada teče samo u jednom smjeru. Ovo je povezano s parlayom, skupom https://sites.google.com/view/bet-and-the-odds-change/ oklada, dok je akcijska obrnuta oklada skup if oklada.

Idemo u NBA, gdje ćete vidjeti nešto poput ovoga:

Phoenix Suns (-4) protiv LA Clippersa i Los Angeles Lakers (-3) protiv Denver Nuggetsa. Recimo da se kladimo na Clipperse i Nuggetse.

Kad bismo to učinili s parlayom, naša bi oklada izgledala ovako:

Za okladu od 100 USD u parlayu, naš bi ukupni dobitak iznosio 264,64 USD ako oba tima pobijede, a izgubili bismo okladu ako bismo podijelili ili izgubili obje igre.

Ili bismo jednostavno mogli pretvoriti parlay u akcijsku obrnutu okladu, koja bi izgledala ovako:

Oklada 1: Sunsi (-4) protiv Clippersa, 50 dolara za pobjedu od 45,45 dolara. Opet, ovdje se kladimo na autsajdere Clipperse, pa ako pobijedimo, izjednačimo, izjednačimo ili ako se oklada poništi, onda se naša oklada prenosi na sljedeću utakmicu - Lakers (-3) protiv Nuggetsa.

Ako Lakersi v.Oklada na Nuggets pobjeđuje, gura, izjednačuje se ili se poništava, zatim Clippers (+4) 50 $ ulažu da dobiju 45,45 $.

Za ponijeti

U redu, ako vam ovo i dalje izgleda zbunjujuće, ovaj odjeljak će vam pomoći da gazite kroz vodu.

Stavljate obje oklade na isti listić koristeći opciju obrnutog klađenja.

To vam omogućuje da ponovno uložite 50 USD na Lakerse i Nuggetse ako pobijedite, izjednačite, gurate ili vidite otkazivanje u vezi s utakmicom Sunsa i Clippersa.

BAŠ KAO IF BET.

Međutim, ishod druge igre dopušta ponovno ulaganje na prvu igru. Zbog toga se zove akcijska obrnuta oklada. Komplicirano? Da. Ali oni se u suštini oslanjaju na osnovni if ​​bet.

Za više pojašnjenja, pogledajmo potencijalne ishode za još bolji vizualni prikaz:

UKUPNO:

Ulažete 100 USD, tako da cijelih 100 USD odlazi ako oba tima izgube. Ako oba tima pobijede, dobit ćete ukupno 181,82 USD (45,4545 USD x 4).

Međutim, ako jedan od vaših timova pobijedi, a drugi ne, i dalje osvajate 45,45 USD.

Što odabrati? Obrnute akcije oklade ili parlays?

Ovo ovisi o vama i vašoj vlastitoj intuiciji. Ako ste stavili istu okladu od 100 USD na gornji primjer u parlayu dva tima, kladite se na 100 USD da biste osvojili 264,64 USD ako oba tima pobijede. Ili, možete izgubiti 100 dolara.

U AKCIJI OBRNUTA KLADNJA:

Kladili bismo se u 100 dolara za 3 moguća ishoda: izgubiti 100 dolara, izgubiti 54,55 dolara ili osvojiti 181,82 dolara. Tako da možete ea

S
sportska kladionica

sportska kladionica

More actions